قیمت پایین برنج و مرغ ایرانی/قیمت بالای شیرخشک و ماهی قزل آلا


مرکز آمار بیشترین و کمترین افزایش قیمت مواد غذایی را طی بهمن ماه اعلام کرد که بیشترین افزایش قیمت شیرخشک، ماهی قزل آلا و گوشت و بیشترین کاهش قیمت مربوط به برنج و مرغ ایرانی بوده است.
به گزارش ایسنا، بر اساس آنچه از سوی مرکز آمار اعلام شد؛ در گروه نان و حبوبات، «شیرینیهای خشک» با 2.4 درصد، «نش» با 1.3 درصد و «ماکارونی» با 1.3 درصد بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل و همچنین بیشترین کاهش قیمت را به ثبت رساندند. برنج درجه یک ایرانی» با – 1.0 درصد.
در فوریه 1402 هجری قمری میانگین تغییرات قیمت مواد غذایی منتخب برای گروه های مختلف مواد غذایی در مناطق شهری کشور به شرح زیر بود:
نان و غلات:
در این گروه، «شیرینی خشک» با 2.4 درصد، «رشته نش» با 1.3 درصد و «ماکارونی» با 1.3 درصد بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «ایرانی» بوده است. برنج.” این ردیف اول با -1.0٪ است.
گوشت قرمز و سفید و فرآورده های آنها:
در این گروه، «ماهی قزل آلا» با 3.2 درصد، «گوسفند» با 2.9 درصد و «کنسرو تن تن» با 2.0 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل و بیشترین کاهش قیمت در «جوجه اتوماتیک» به ثبت رسیده است. ثبت شده توسط -5.4٪. .
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن ها:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گروه شیرخشک با 9.3 درصد و گروه کره پاستوریزه 1.1 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به گروه «شیر خشک» بوده است. روغن نباتی جامد” گروه 1.5-٪. «روغن مایع» 0.7- درصد و «پنیر پاستوریزه» 0.1- درصد.
میوه ها و مغزها:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گروه هندوانه 38.3 درصد، انار 5.7 درصد و کشمش بلافی 5.0 درصد بوده است. گروه پسته 5.0 درصد. -1.1 درصد و “موز” 0.6- درصد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گروه خیار 4.2 درصد، لوبیا قرمز 2.0 درصد و عدس 1.8 درصد بوده و بیشترین کاهش قیمت مربوط به گروه خیار بوده است. گروه گوجه فرنگی با -35.9٪، “کدو سبز” با -6.4٪، و “بادمجان” با -5.0٪.
شکر، نوشیدنی ها و سایر غذاها:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در گروه «سس گوجه فرنگی» 2.3 درصد و «سس مایونز» 1.1 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به گروه شکر به میزان – 0.3٪.
در فوریه 1402 هجری قمری، از 53 قلم خوراکی انتخاب شده در مناطق شهری، 20 قلم دارای نرخ تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه ای در مناطق شهری کشور (2/36 درصد) بودند.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1402121208329/%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%AE%D8%B4%DA%A9-%D9%88-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%82%D8%B2%D9%84-%D8%A2%D9%84%D8%A7