امنیت غذایی از انبارهای غله آغاز میشود


نماینده ولیفقیه در وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر نقش راهبردی غله در تامین امنیت غذایی کشور، مدیریت صحیح زنجیره غله از خرید و ذخیرهسازی تا توزیع را از مهمترین وظایف حاکمیتی دانست.
به گزارش مجله خبری کشاورزی، حجتالاسلام والمسلمین سید حسن ربانی در دیدار با رئیس و معاونان ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران که در دفتر نماینده ولیفقیه برگزار شد، غله را یکی از کلیدیترین مؤلفههای تأمین نان و ثبات سفره مردم عنوان کرد و گفت: نقش غله بهصورت مستقیم و مستمر از مزرعه تا سفره خانوارهای ایرانی امتداد دارد.
وی با بیان اینکه غله کالایی راهبردی و زیربنایی در ساختار اقتصادی و اجتماعی کشور است، افزود: مدیریت صحیح غله، یکی از ارکان اصلی امنیت غذایی بهشمار میرود و هرگونه اختلال در این زنجیره میتواند ثبات سفره مردم را تحت تأثیر قرار دهد.
نماینده ولیفقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به مسئولیت خطیر فعالان این حوزه اظهار کرد: خدمت در بخش غله، صرفاً یک مأموریت اجرایی نیست، بلکه مسئولیتی سنگین و توفیقی ارزشمند است که نتیجه آن در رضایت عمومی و پایداری معیشت خانوارها نمایان میشود.
ربانی انبارها و سیلوهای ذخیره غله را از مهمترین زیرساختهای امنیت غذایی کشور دانست و تصریح کرد: هرگونه غفلت در مدیریت، نگهداری و امنیت این مراکز، میتواند بهطور مستقیم بر تأمین نان مردم و آرامش اجتماعی اثرگذار باشد.
بنا بر اعلام حوزه نمایندگی ولیفقیه، وی با اشاره به لزوم صیانت از ذخایر غله گفت: حفاظت از انبارها و سیلوهای غله، تنها یک وظیفه اداری نیست، بلکه مأموریتی ملی در راستای صیانت از نان مردم و تضمین ثبات اجتماعی کشور بهشمار میرود.
نماینده ولیفقیه در وزارت جهاد کشاورزی در پایان با تأکید بر پیوند مستقیم امنیت غذایی و امنیت ملی خاطرنشان کرد: گندم و سایر غلات، بهدلیل نقش محوری در تأمین قوت غالب مردم، جایگاهی فراتر از یک کالای مصرفی دارند و مدیریت پایدار آنها نیازمند برنامهریزی دقیق، مستمر و مسئولانه است.
انتهای پیام
https://www.isna.ir/news/1404093020273/%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%BA%D9%84%D9%87-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF

