انواع خاک در کشاورزی انواع خاک در کشاورزی کود کامل و کود بهاره | agriculture-na
بیشتر باغداران ترکیبی از خاک با کودهای جامد، کودهای پوسیده یا کمپوست را استفاده می کنند . بسیاری از محصولات با ترکیب کمپوست 30٪، و 70٪ خاک بخوبی رشد می کنند، اما سبزیجات و میوه ها با کمترین میزان کمپوست بهتر عمل می کنند. مقادیر کود مصرفی، ممکن است بسته به غلظت شان متفاوت باشد؛ دستورالعمل های مخصوص و مربوط به هر گیاه را دنبال کنید.باغبانی مجله خبری کشاورزی “بدون شخم” یا “بدون حفاری” طرفدار افزودن مواد به سطح است و اجازه می دهد مواد به تدریج در خاک تجزیه شوند. فعالان این روش، معتقدند این تکنیک طبیعی تر و کمتر تهاجمی بوده و برای بهبود و اصلاح خاک مناسب است، هر چند که نتایج کلی ممکن است سال ها طول بکشد تا بدست آیند و در این بین مواد ارگانیک فراوانی نیز استفاده می شود.
- خاک مناسب جهت کشت درخت گلابی خاکی است که میزان آهک آن زیاد است.
- خاک شنی قادر به حفظ مواد مغذی نیست پس باید مواد آلی به آن اضافه شود.
- برخی افراد نیز به جای پرلیت از سنگ ریزه و یا خاک ماسه ای استفاده می کنند اما سبب وزن بیشتر خاک می شود و برای کارهای گلدانی دردسرساز است.
- مواد آلی هم با مواد غیر آلی (ذرات سنگ، مواد معدنی و آب) مخلوط میشوند تا خاک تشکیل شود.
بافت های گیاهی و حیوانی که روند تجزیه شدن را طی کرده و بطور کلی دارای رنگ سیاه یا قهوه ای تیره بوده و به اسم « هوموس » نامیده می شود. بخش آلی خاک را به دو جزء عمده می توان تقسیم نمود؛ بافت های گیاهی و حیوانی. همچنین می توانید تکنیک های باغبانی “بدون شخم” یا “بدون حفر” را دنبال کنید تا خاک را بدون آسیب نگه داشته و اجازه دهید به عنوان خاک طبیعی در طول چند سال باقی بماند. به حداقل رساندن رفت و آمد در این روش نیز همچنان توصیه می شود. اگر هنوز در مورد خاک خود اطمینان ندارید، می توانید اطلاعات دقیق تر را با بیست دقیقه کار و چند روز انتظار به دست آورید. به این صورت که برای شروع، سطح خاک را بهم ریخته، سپس نمونه ای از خاک را از عمق حدود 15 سانتیمتر (6 اینچ) بیرون بکشید.
مواد آلی خاک نیز جانداران درشت درون خاک و میکروارگانیسم های ریز مثل مثل باکتری ها و قارچ ها می باشند که با تجزیه بقایای موجودات زنده بخش مهمی از خاک بنام هوموس را به وجود میاورند. با خاصیت کلوئیدی که دارد جذب آب و مواد غذایی را افزایش میدهد و ساختمان کلی خاک را بهبود میبخشد. میوه ها و سبزیجات موجود در خاک می توانند به مدیریت رطوبت کمک کنند تا باغ شما از آبیاری بیش از حد یا کم آبی محافظت کند. میوه ها و سبزیجات غالباً بیشتر از مواد غیر خوراکی به آب نیاز دارند. خاک لومی دارای ساختار عالی، زهکشی مناسب است، رطوبت را حفظ می کند، سرشار از مواد مغذی است، به راحتی کشت می شود و در بهار سریع گرم می شود، اما در تابستان به سرعت خشک نمی شود.
روش های کنترل خاک
آن را روی یک روزنامه ریخته تا خشک شود و تمام آشغال ها، سنگ ریزه ها و سایر باقی مانده های بزرگ را حذف کنید. توده ی خاک را در هم بریزید و تا جای ممکن آنها را از هم جدا کنید. البته ساکولنت ها و کاکتی ها، اغلب خاک “لومی شنی” را با 60 یا 70 درصد شن به جای آن نوع خاک، ترجیح می دهند.
انواع خاک کشاورزی
از این نوع خاک معمولا در کشت گیاهان آپارتمانی استفاده می شود. برای اصلاح خاک رسی شما میتوانید از خاک برگ ، کمپوست ، کود دامی و… استفاده کنید. آبی که در خاک وجود دارد حمل مواد حلشده را به عهده دارد که البته این مواد حمل شده برای رشد و نمو گیاهان به مصرف میرسد. آب موجود در خاکها از باران و آبهای نفوذی، آب جذب شده و بالاخره آبهای زیرزمینی تشکیل شده است، که در مواقع خشکی از محل خود خارج شده و بمصرف میرسد. برای حفظ هوای خاک، تردد افراد و وسایل نقلیه را به حداقل ممکن برسانید. اگر خاک سفت به نظر می رسد و روی آن سخت شده، برای تبدیل شدن این خاک ها به خاک نرم و تجزیه توده های بزرگ خاک، از چنگک استفاده کنید.
http://3darchitecture.ir
