– کاهش تورم قیمت مواد غذایی به پایین ترین سطح خود در سال های اخیر


به گزارش خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران، «محمدعلي نكبخت» با تاييد وزارت جهاد كشاورزي با اشاره به گزارش ماهانه مركز آمار كه نرخ تورم را به صورت سالانه و نقطه به نقطه با توجه به كشور نشان مي دهد. زیربخش های اقتصادی : نرخ تورم سالانه اردیبهشت ماه در بخش مواد غذایی از 37 درصد به حدود 33.7 درصد کاهش یافت.
وی با بیان اینکه این نرخ تورم بسیار کمتر از نرخ تورم در بخش غیرخوراکی است، افزود: تلاش می کنیم با فراهم کردن شرایط «جهش تولید با مشارکت مردمی» تولید محصولات کشاورزی را افزایش دهیم. ” .
وزیر جهاد کشاورزی گفت: در این راستا ضمن حفظ ثبات تولید و تامین نیازهای داخلی، نگاه ویژه ای به موضوع صادرات خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه رویکرد دولت در سیاست های غذایی مبتنی بر عدالت است، ادامه داد: نرخ تورم نقطه به نقطه مواد غذایی و آشامیدنی ها در اردیبهشت ماه امسال با 1.8 درصد کاهش به 22.7 درصد رسید که نشان دهنده روند کاهشی تورم است. . امسال این کاهش برای خانوارهای روستایی بیشتر بوده و به 21.9 درصد رسیده است.
نیکبخت خاطرنشان کرد: از این رو سیاست های کلی تامین مواد غذایی در بخش کشاورزی با افزودن عدالت و جهت گیری آنها به سمت جامعه روستایی تدوین شد.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره رئیس جمهور شهید و یارانش به اهتمام ویژه آیت الله رئیسی در زمینه تامین غذای اقشار پایین جامعه اشاره کرد و افزود: تلاش ما در وزارت جهاد کشاورزی این است که کار حداکثرسازی را ادامه دهیم. تولید داخلی و جذب سرمایه در بخش کشاورزی از طریق مشارکت مردم در روند کاهش تورم مواد غذایی و آشامیدنی با سرعت بیشتری پیش برویم.
https://www.irna.ir/news/85493129/%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%85-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D8%B1

