اخبار

تهیه کنجاله پروتئینی از پَر


تهران- مجله خبری کشاورزی- با استفاده از دانش فنی به وجود آمده از طرح تحقیقاتی عضو هیئت‌ علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری و سویه باکتریایی توسعه یافته، امکان تهیه کنجاله از پَر فراهم شد.

https://www.irna.ir/news/86010872/%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%84%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%A6%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا