مزایای نانوحباب ها در صنعت ماهیگیری چیست؟


محققان با مرور مقالات 10 سال گذشته، پیشرفتهای نانوحبابها در بخش آبزی پروری را بررسی کردند و پیامدهای این فناوری نوظهور را مطالعه کردند.
به گزارش ایسنا. مقاله ای تحت عنوان کاربردهای نانوحباب ها در صنعت آبزی پروری برای بهبود بهره وری برداشت، تصفیه فاضلاب و کنترل بیماری ها اخیراً در مجله Science of The Total Environment منتشر شده است که در آن مروری بر کاربردهای نانوحباب ها در صنعت آب و بهبود کارایی در فرآیندهای تصفیه ارائه شده است. ارائه شده است. این گزارش در مورد آب، کشاورزی و کنترل بیماری به ویژه در بخش شیلات منتشر شده است.
افزایش تقاضا برای محصولات آبزی در سبد غذایی مردم، علاقه زیادی به رویکردهای جدید و پایدار در بخش شیلات و آبزی پروری برانگیخته است. به خصوص که این روش ها اثرات منفی کمتری بر محیط زیست دارند و ردپای کربن را کاهش می دهند. کاهش استفاده از مواد شیمیایی در صنایع مرتبط با آب یکی دیگر از دغدغه های فعالان این حوزه است.
فناوری نانو حباب یکی از روشهای جایگزین روشهای رایج است.
در این مقاله مروری سعی شده است تا با تمرکز بر کاربرد نانوحباب ها در صنعت آبزی پروری و بررسی مسائلی از جمله هوادهی با استفاده از نانوحباب ها به منظور بهبود عملکرد و افزایش محصولات آبزی شود. تصفیه فاضلاب و مقابله با میکروارگانیسم های مضر با کمک نانوحباب ها از دیگر مواردی است که در این مقاله به آن پرداخته شده است. موضوع جالب توجه در این زمینه استفاده از نانوحباب ها برای کاهش استرس اکسیداتیو و بهبود سلامت موجودات آبزی است که نویسندگان این مقاله به آن پرداخته اند.
به گزارش ستاد نانو، این مقاله به بررسی دستاوردهای محققان در ده سال گذشته می پردازد و تمرکز ویژه ای بر نانوحباب های هوا، اکسیژن، ازن و هیدروژن شده است. نتایج این تحقیقات نشان می دهد که استفاده از نانوحباب ها باعث افزایش قابل توجه بهره وری، نرخ رشد، برداشت کل و میزان بقا در پرورش ماهی و میگو شده و امکان تخریب آلاینده ها با استفاده از حباب های هوا و نانو اوزون ایجاد شده است. باکتری ها و ویروس های عفونی نیز با استفاده از حباب های نانو به طور موثر کنترل شدند و شانس زنده ماندن ماهی ها را افزایش دادند.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403030603352/%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%AD%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA-%D8%B4%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%86%D9%87-%D9%85%D8%B2%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF

