سرشماری زنبورداری در تهران تا 28 مهرماه ادامه دارد


به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، گابریل برادی از سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در خصوص سرشماری زنبورداران افزود: برای به دست آوردن اطلاعات مورد نیاز در مورد راندمان تولیدی کلنی ها و برآورد دقیق تعداد و نوع کندوهای موجود در استان فعالان این بخش به مدت 13 روز (از 16 تا 28 مهرماه) آمار و بازدید میدانی از زنبورداران استان را انجام می دهند که توسط کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان و با همکاری سندیکای زنبورداران انجام می شود. که علاوه بر افزایش درآمد زنبورداران، بستر مناسبی برای توسعه صنعت زنبورداری و ایجاد فرصت های شغلی در منطقه خواهد بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: بر اساس این سرشماری آخرین اطلاعات واحدهای زنبورداری اعم از تعداد و نوع کلنی ها و ظرفیت و آمار تولید محصولات زنبور عسل از جمله میزان تولید به دست آمد. عسل و ژل رویال. بره موم، گرده، سموم، نوع و نژاد زنبور عسل تعداد اپراتورها و اطلاعات مربوط به اپراتورها از قبیل سن، جنس و سطح سواد به دست می آید سیستم
برادری با بیان اینکه مدت مذکور قابل تمدید نیست گفت: در این دو هفته از زمان سرشماری هیچ زنبورداری اجازه جابجایی و جابجایی زنبورستان خود (حتی در داخل شهر) را ندارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: بر اساس آخرین سرشماری یک هزار و 129 زنبورستان به میزان یک هزار و 232 تن عسل، 630 کیلوگرم ژل رویال، 11 هزار و 875 کیلوگرم گرده گل، 31 هزار و 481 کیلوگرم موم و … وجود دارد. 5918 کیلوگرم. آنها کیلوگرم بره موم و 660 گرم سم تولید می کنند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه یکی از نیازهای اساسی برای برنامه ریزی و سیاست گذاری برای هر بخش، کسب آمار و اطلاعات دقیق از وضعیت کمی و کیفی و دسترسی آسان و سریع به این اطلاعات است، لذا از تمامی زنبورداران خواست تا نسبت به تکمیل پرونده اقدام کنند. فرم خوداظهاری سرشماری زنبور عسل قبل از شروع طرح.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، شمارش کندوهای زنبور عسل در استان تهران از 16 مهرماه سال جاری آغاز شده و تا پایان روز پنجشنبه 28 مهرماه به مدت 13 روز ادامه دارد.
در راستای اجرای سرشماری کشاورزی 1403، مسعود مازیکیان رئیس جمهوری دستور اجرا را در شهریور ماه سال جاری ابلاغ کرد.
https://www.irna.ir/news/85617095/%D8%B3%D8%B1%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A7-%DB%B1%DB%B9-%D9%85%D9%87%D8%B1-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
