رشد بیش از 31 درصد جوجه ریزی در گیلان


ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از افزایش 31.4 درصدی جوجه ریزی در فصل بهار نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: تعداد واحدهای مرغ گوشتی در استانداری 872 واحد فعال است.
دکتر صالح محمدی 20 تیرماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به رتبه اول استان گیلان در پرورش جوجه های گوشتی و جوجه محلی، اظهار کرد: این استان در پرورش جوجه های گوشتی و کارخانه های جوجه کشی رتبه دوم و در جوجه کشی رتبه سوم کشور را دارد.
وی پرورش طیور و مرغ را اولویت سرمایه گذاری مولد در استانداری گیلان دانست و افزود: در سال گذشته تولید گوشت مرغ و تخم مرغ به ترتیب بیش از 253 هزار تن و 23 هزار تن بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از افزایش 31.4 درصدی جوجه ریزی در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: در سه ماهه اول سال 1402 هجری قمری 32 میلیون و 652 هزار قطعه جوجه ریزی انجام شد که در سه ماهه اول سال 2019 میلادی است. این سه ماهه به 42 میلیون و 906 هزار قطعه رسید.
محمدی تعداد نیمی از واحدهای گوشتی استانداری را 872 واحد فعال بیان کرد و تاکید کرد: استانداری گیلان یکی از بزرگترین زنجیره های تولید مرغ در کشور را در اختیار دارد و 77 درصد تولید در قالب زنجیره ارزش است.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403041107033/%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%DB%B3%DB%B1-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86
