بهترین برنج هایی که در استان های شمالی گیلان و مازندران و گلستان کاشته می شود کدام ها هستند؟
در ادامه این صفحه از سایت شرکت بازرگانی وانیکس میفهمیم که بهترین برنج های ایرانی کدامند. پاکستانی خوب از نوع سوپر باسماتی می باشد همانطور که بهترین و با کیفیت ترین برنج ایرانی با نام طارم شناخته می شود. در کشور پاکستان و هندوستان نام باسماتی به نوعی از برنج گفته می شود که علاوه بر عطر و بو و مزه عالی دارای ظاهری کشیده بوده و بعد از پخت قد کشیده و انحناء پیدا نمی کند.
برخی از خانم های خانه دار معتقدند که بهترین برنج باید عطر و طعم عالی ای داشته باشد و عطرش در تمام آشپزخانه و ساختمان بپیچد. در مقابل تولید کنندگان برنج معتقدند که کیفیت برنج را عطر آن مشخص نمی کند. برای مثال، برنجی که در شیراز کشت می شود، محصول زمین های بکر است و عطر خوبی دارد، اما اگر بخواهید همان برنج را از شمال تهیه کنید، شاید عطر زیادی نداشته باشد. از همین رو برنج ایرانی مرغوب از بهترین برنج هندی های بازار گران تر ارائه می شود.
برنج هاشمی کیمیا وزن 5 کیلوگرم
طول دانه قبل از پخت ۷ میلی متر و بعد از پخت به ۱۱٫۸ میلی متر می رسد. اما به طور کلی طول دانه خام آن از برنج صدری کمی کوتاه تر و از سایر برنج های طارم کمی چاق تر است. برنج اهلمی طارم agriculture-na معمولا در استان های لرستان، اصفهان، خوزستان و فارس کشت می شود و از گونه های جدید برنج طارم می باشد. الان با هم میخواهیم در فروشگاه گشتی بزنیم و با تک تک محصولات آشنا بشویم.
برنج هاشمی آستانه اشرفیه
از نظر بسیاری از مصرف کنندگان، برنج طارم هاشمی بهترین برنج ایرانی است که در مناطق شمالی ایران کشت میشود. بهترین استان برای کشت برنج طارم هاشمی، استان مازندران است. برنج طارم هاشمی در شهرهای مختلف استان مازندران مانند آمل، قائمشهر، ساری، بهشهر، نکا و… کشت میشود که از بهترین کیفیت در بین برنجهای ایرانی برخوردار است. هستید، این برنج با طعم و بوی مناسب، یک سر گردن از بقیه برند ها جلوتر می باشد. کیفیت بالا، طعم و بوی عالی و خوش پخت بودن برنج طارم زبان زد خاص و عام است. برنج طارم به خوبی قد می کشد و دانه هایی روشن و کشیده دارد.
برنج هاشمی صنایع غذایی مزرعه خورشید مینا مقدار 5 کیلوگرم
برنج فجر جزو برنجهای پرمحصول معطر دستهبندی میشود که البته عطر آن در مقایسه با برنجهایی مثل برنج طارم فریدونکنار یا برنج هاشمی ناچیز است. طول برنج فجر پس از برداشت حدود ۸٫۰۲ و عرض آن حدود ۱٫۹ میلیمتر است که حدود ۱ میلیمتر از برنج پرمحصول خزر بلندتر است. رنگ برنج فجر کدر و از نظر ظاهری شبیه خنجر است که از انتها تا سر برنج باریک میشود. برنج های خوش عطر و خوشپخت ایرانی در شمال کشور و استان های مازندران، گلستان و گیلان کشت میشود.