تولید طیور در نقطه ثبات ادامه دارد/ سیاست های حمایت از تولید گوشت قرمز


به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران از وزارت جهاد کشاورزی، ابراهیم حسنی نژاد تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه را وظیفه اصلی معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی دانست. و اظهار داشت: نیاز مستمر مردم به این محصولات مستلزم تداوم تولید دام در کشور است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به تنوع محصولات خاطرنشان کرد: تولید گوشت مرغ به دلیل وجود پیوندهای متعدد از اهمیت ویژه ای برخوردار است و ارتباط هدفمند و هماهنگ این پیوندها امکان ارتباط مستمر و مستمر را فراهم می کند. تولید خطی در این صنعت
حسن نژاد نوسانات بازار و نارضایتی تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در ابتدای سال 1402 هجری شمسی را یکی از چالش های پیش روی این بخش دانست و گفت: وزیر جهاد کشاورزی در اولین گام دستورات لازم را برای حل مشکل ریشه ای بخش صادر کرد. صنعت مرغ با توجه به تامین به موقع نهاده ها.
وی بازگشت گله مرغ مادری و اجدادی را از دیگر اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در بازسازی ادارات صنعت مرغ عنوان کرد که منجر به جوجه ریزی 250 هزار قطعه جوجه در مراکز مرغ اجدادی شد.
معاون وزیر زراعت با اشاره به دوره 22 ماهه جوجه های تخمگذار گفت: پس از بازسازی و افزایش تولید در گله های مرغ مادری و اجدادی، اکنون به آمار بیش از 150 میلیون قطعه در ماه رسیده ایم که این میزان جوجه ریزی بالغ بر 240 هزار تن گوشت است که ماهیانه مرغ کشور را تامین می کند.
وی بیان کرد: امروز با تامین نهاده های کافی در زمان مشخص، اطمینان تولیدکننده را برای تولید بیش از نیاز کشور به منظور صادرات به دست آورده ام به طوری که امسال 6 هزار تن مرغ صادر شد.
حسن نژاد میزان تولید تخم مرغ در سال 1402 هجری شمسی را یک هزار و 340 تن اعلام کرد که از این میزان 136 هزار تن به بازار صادراتی رفت و هدف صادراتی امسال نیز 200 هزار تن است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی به تولید شیر به عنوان یکی دیگر از محصولات اساسی در حوزه دام اشاره کرد و گفت: سالانه 12 میلیون تن شیر در کشور تولید می شود و با ظرفیت سازی، نیازهای صنایع لبنی کشور به طور کامل با تولید داخلی تامین می شود.
وی بیان کرد: در صورت تبدیل صنایع لبنی به واحد تولیدی – شیر – بیش از 2 میلیون تن از این ماده پروتئینی صادر می شود که بیشتر آن در پنیر و شیرخشک است.
حسن نژاد در خصوص تولید گوشت قرمز گفت: ظرفیت تولید 900 هزار تن گوشت قرمز در کشور وجود دارد که با اتخاذ سیاست های تشویقی به دنبال افزایش آن هستیم در درازمدت به دامداران داده شد تا دام ها را پروار کنند و در جای خود قرار گرفتند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در سال 1403 هجری شمسی با اجرای سیاست های حمایت از ظرفیت قانون بودجه و افزایش سرمایه در گردش، شرایط مناسب را برای افزایش گوشت قرمز فراهم خواهیم کرد.
https://www.irna.ir/news/85503099/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%82%D8%B7%D9%87-%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87

