اخبار
فروش گوشت با نرخ بالای ۴۰۰ هزار تومان، گرانفروشی است
تهران- مجله خبری کشاورزی- رییس شورای تامین دام کشور گفت: با توجه به روند کاهشی قیمت دام زنده، نرخ هر کیلوگرم گوشت قرمز گوسفندی و گوساله در کشور باید در محدوده ۴۰۰ هزار تومان به دست مصرف کنندگان برسد و نرخهایی بیش از این گرانفروشی است.
https://www.irna.ir/news/85225686/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%B1%D8%AE-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%DB%B4%DB%B0%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

