مقایسه روش های کاشت مستقیم برنج جوانه دار ماشینی و دستی با نشاءکاری
زمان برداشت با توجه به دما معمولا از ماههای مرداد و شهریور شروع شده و تا اواخر آبان یا اوایل آذر ادامه مییابد. هنگام برداشت محصول ، باید ۸۰ درصد دانههای غلافدار (شلتوک) واقع در بخش بالایی خوشه و برگها زرد شده و دانهها سخت شده باشند. دانهها معمولا یک تا دو هفته از آغاز زرد شدن برگها سخت میشوند. البته درصد رطوبت شلتوک هم معیاری برای برداشت محسوب میشود.
مقدار مناسب ازت در خاک باعث به وجود آمدن سطح برگ مناسب تعداد مطلوب پنجه , توزیع مناسب نور بین بوته ها و افزایش عملکرد دانه می شود. فضای خزانه باید عاری از هرگونه آفات و فضایی کاملا کنترل شده باشد. به بستر خزانه یک لایه نارک خاکستر پوسته برنج ریخته اضافه می کنند که باعت تقویت خاک می شود. خزانه را به اندازه ۵ سانتی متر آبگیری کرده و برای کنترل آفات از سموم دیازنون گرانول یا مایه استفاده می شود و برای جلوگیری از علف هرز از سم بن سورفین استفاده می شود. بهترین و با کیفیت ترین برنج ها، از این مناطق برداشت می شوند.
نحوه صحیح نگهداری برنج
همچنین سطح زمین را مسطح و تراز کرده و نسبت به کرت بندی آن اقدام می کنند. بعد از این مرحله بذرهای سالم را درون کیسه های مخصوصی ریخته و در آب قرار می agriculture-na دهند تا بذر برنج جوانه بزنند. البته باید دقت داشته باشید که کیسه ها را پر نکنید زیرا با جذب آب حجم شلتوک ها افزایش یافته و ممکن است کیسه را پاره کنند.
افزایش 10 درصدی برداشت برنج در آستارا | برداشت 17 هزار تن شلتوک به ارزش …
مدیر جهاد کشاورزی نیکشهر گفت این شهرستان با توجه به آب و هوای مناسب تنها منطقه در کشور است که امکان دو بار کشت برنج در سال در اراضی آن وجود دارد. برنج در شهرستان نیکشهر در بهمن ماه کشت ، در اسفند ماه انتقال نشاء و از خرداد ماه برداشت آن آغاز می شود. در بازار فروش برنج شکی نیست و این غله یکی از سه محصول پرمصرف در کشور و در جهان است. اگر در نواحی از کشور قرار دارید که اقلیم مناسب برای کشت این محصول دارد، بهتر است بدانید که علی رغم زحمت بیشتر درآمد حاصل از کشت برنج بیشتر از سایر غلات است.
پذیره نویسی صندوق تضمین اصل سرمایه کاریزما
بر میدارند و در شب مجدداً بعلت افزایش سرما و کاهش دما روی آنرا پلاستیک میکشند. از حمله آفات نظیر گنجشک به بذرهای جوانهدار شده جلوگیری بعمل میآورد. و بلافاصله با آب خالص بخوبی میشویند تا هیچ اثری از نمک روی آن باقی نماند.

