اخبار

چگونه محصولات کشاورزی را با نیترات کمتر برداشت کنیم؟


جیرفت- مجله خبری کشاورزی- استاد دانشگاه و دارای دکتری تخصصی بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی با اشاره به تبعات کود و سم زیاد باقی‌مانده در محصولات کشاورزی از شیوه‌هایی ساده و کم هزینه برداشت می‌گوید که سبب می‌شود محصول با نیترات کمتری تولید و عرضه شود.

https://www.irna.ir/news/85260567/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%DB%8C%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا