– کاهش تورم قیمت مواد غذایی به پایین ترین سطح خود در سال های اخیر


وزیر جهاد کشاورزی از کاهش بی سابقه نرخ تورم مواد غذایی و آشامیدنی در اردیبهشت ماه امسال خبر داد و گفت: این وزارتخانه تلاش مضاعفی برای کاهش قیمت مواد غذایی خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، محمدعلی نخبخت با اشاره به گزارش ماهانه مرکز آمار که نرخ تورم را به صورت سالانه و نقطه به نقطه با توجه به بخش های زیربنایی در کشور نمایش می دهد، تایید کرد که تورم سالانه در بخش مواد غذایی در ماه می 37.3 درصد بود. به حدود 33 و کاهش 7 درصدی.
وی با بیان اینکه این درصد نسبت به نرخ تورم در بخش غیرخوراکی بسیار کمتر است، تصریح کرد: تلاش می کنیم با فراهم کردن شرایط جهش تولید با مشارکت مردم، تولید انواع محصولات کشاورزی را افزایش دهیم. .
وزیر جهاد کشاورزی گفت: در این راستا ضمن حفظ ثبات تولید و تامین نیازهای داخلی، نگاه ویژه ای به موضوع صادرات خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه رویکرد دولت به سیاست های غذایی مبتنی بر عدالت است، ادامه داد: نرخ تورم نقطه به نقطه خوراکی ها و آشامیدنی ها در اردیبهشت ماه امسال با 1.8 درصد کاهش به 22.7 درصد رسید که نشان دهنده روند کاهشی تورم است. و در این بخش یافت می شود، اگرچه این میزان کاهش برای خانوارهای روستایی بیشتر و 21.9 درصد است. از این رو، سیاست های کلان برای تامین غذا در بخش کشاورزی با پیوند عدالت و جهت دهی به جامعه روستایی ایجاد شده است.
نیکبخت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رئیس جمهور شهید و یارانش به اهتمام ویژه آیت الله رئیسی در زمینه تامین غذای اقشار پایین جامعه اشاره کرد و افزود: تلاش ما در وزارت جهاد کشاورزی این است که روند تولید حداکثری داخلی را ادامه دهیم. و جذب سرمایه گذاری در بخش کشاورزی از طریق مشارکت مردمی، روند کاهش تورم مواد غذایی و آشامیدنی را با سرعت بیشتری پیش ببریم.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403030906132/%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%85-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D8%B1

