اخبار

1.5 میلیون قطعه مرغ در تهران/ قیمت گوشت مرغ در بازار تثبیت شد

وی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، گابریل برادی در خصوص وضعیت گوشت مرغ و گوشت قرمز در استان تهران گفت: با احتساب جوجه ریزی بیش از 145 میلیون قطعه جوجه در ماه و افزایش ضریب خوداتکایی کشور و همچنین جوجه ریزی در استان تهران از مرز 1.5 میلیون قطعه در یک ماه گذشته است.

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران افزود: طی یک سال گذشته عرضه نهاده های دام و طیور منجر به تولید مرغ فراتر از نیاز در کشور شد تا جایی که بازار مرغ متعادل و باثبات است.

وی تصریح کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم مرغ در عمده فروشی ها 73 هزار تومان و در خرده فروشی ها برای مصرف کنندگان بین 78 تا 82 هزار تومان است.

البرداری گفت: بیشتر مرغ مازاد بر اساس دستورالعمل ذخیره سازی و صادرات از طریق وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ شد و اجرا از طریق معاونت توسعه بازرگانی ریاست جمهوری و شرکت پشتیبانی امور دارایی دام در حال انجام است. استانداری نیز دارای ذخایر کافی گوشت مرغ است که در صورت نیاز توزیع خواهد شد.

تولید ماهیانه 4700 تن گوشت قرمز در استان تهران است

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران درباره گوشت گوساله قرمز در استان تهران گفت: ماهانه 4 هزار و 700 تن گوشت قرمز در استان تهران تولید می شود که 70 درصد آن گوشت گوساله و مابقی گوشت بره است.

وی بیان کرد: علاوه بر تولید مناسب دام سنگین در کشور و استان تهران، واردات نیز به تثبیت قیمت گوشت گوساله قرمز و به تعادل رسیدن بازار کمک کرد.

پرادری تصریح کرد: صحبت از گوشت گوسفند قرمز شد، با توجه به وضعیت ذخیره داخلی، همچنان نیاز به واردات گوشت گوسفند وجود دارد.

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران گفت: گوشت گوساله منجمد همچنان با قیمت کیلویی 315 هزار تومان در تمامی مراکز عرضه در میادین میوه و تره بار و فروشگاه های زنجیره ای تهران موجود است و گوشت گرم نیز به راحتی در دسترس است.

https://www.irna.ir/news/85482013/%DB%B1-%DB%B5%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%82%D8%B7%D8%B9%D9%87-%D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا