آغاز طرح تشدید کنترل بهداشتی از 29 اسفند / خرید فرآورده های خام دامی از مراکز معتبر


نظارت ویژه بهداشتی دامپزشکی به مناسبت عید نوروز و ماه مبارک رمضان از 29 اسفند ماه آغاز و تا 22 فروردین 1403 ادامه دارد.
به گزارش ایسنا و بر اساس اعلام سازمان دامپزشکی کشور، طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی به ویژه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از 30 اسفندماه آغاز و تا 1 فروردین ادامه دارد. ، 1403، زمانی که تیم های ثابت و سیار به صورت شبانه روزی کار خواهند کرد.
در زمینه تامین و تضمین سلامت و بهداشت فرآورده های خام دامی، فرآیندهای نظارتی لازم در زمینه تولید، فرآوری، توزیع و عرضه انجام می شود تا محصولی سالم، خوب و بهداشتی به دست مردم برسد.
بر اساس اطلاعیه این سازمان کلیه مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی در استانداری اعم از کشتارگاه دام و طیور، مراکز بسته بندی، سردخانه ها و مراکز عرضه (قصابی) تعطیل شدند. ، مرغ فروشی، لبنیات و سوپر پروتئین)، رستوران های کنار جاده ای، داخل شهر، هتل ها و آشپزخانه ها مشمول این طرح بوده و به طور مستمر توسط بازرسان دامپزشکی مورد بازدید و کنترل قرار می گیرد.
به شهروندان توصیه می شود فرآورده ها و فرآورده های خام دامی خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی در سطح کشور و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از قبیل عرضه گوشت قرمز بدون کارت شناسایی لاشه و عرضه مرغ بریده تهیه کنند. بدون مدرک هویتی باید موضوع را گزارش کرده و بازرسان دامپزشکی را از طریق تلفن 1512 اطلاع دهند.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1402121913321/%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%AA%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DB%B2%DB%B0-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AF-%D9%81%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%85

