برخی باورهای غلط در مورد عسل


اگر شما از آن دسته افرادی هستید که بر این باورید که شیرینی، رنگ، طعم و غلظت عسل تعیین کننده کیفیت عسل اصلی است، احتمالا درگیر باورهای نادرستی در مورد عسل هستید.
به گزارش ایسنا، عسل طبیعی به عسلی گفته می شود که زنبورها از شهد گل های مختلف تغذیه کرده و پس از فرآوری آن را در کندو نگهداری می کنند. تغذیه زنبور با مواد دیگر یا ساخت عسل بدون دخالت زنبور عسل، آن را از حالت طبیعی خارج می کند.
در مورد عسل باورهایی وجود دارد، اما به گفته کارشناسان، این باورها نادرست است. مثلا خیلی ها فکر می کنند عسل طبیعی عسلی است که قند نداشته باشد و تند باشد اما این تصور اشتباه است. افزودن شکر به عسل باعث بی کیفیتی آن نمی شود، برعکس، عسل طبیعی و خالص است.
باید گفت هر چه رطوبت عسل بیشتر باشد سریعتر به قند تبدیل می شود و اگر رطوبت عسل کم شود دیرتر این پدیده رخ می دهد.
همچنین بیشتر افراد تصور می کنند عسل جامد و غلیظ مرغوب و عسل شل و مایع بی کیفیت است و به همین دلیل در فروشگاه ها به دنبال چنین عسلی می گردند که این تصور اشتباه است و شلی یا سفت بودن عسل دلیل آن است. ، و به خوب یا بد بودن آن بستگی ندارد.
رنگ عسلی تیره یا روشن ربطی به کیفیت عسل ندارد و به شهد گل ها مربوط می شود.
عسل بسته به شهد گل ها و گیاهان مختلف طعم های متفاوتی دارد.
تشخیص کیفیت عسل مشکل است و تنها با آزمایش و آزمایش نمونه های عسل در آزمایشگاه قابل دستیابی است، اما راه هایی وجود دارد که افراد می توانند عسل مرغوب را از سایر انواع عسل تشخیص داده و آن را خریداری کنند که به شرح زیر است:
* خرید عسل از برندهای معتبر یا زنبورستان الزامی است.
* عسل را از افراد مختلف بدون نام و برچسب نخرید.
*عسل مرغوب دارای بو و بوی مطبوعی است که خریدار هنگام باز کردن درب ظرف متوجه آن می شود.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403010903876/%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%BA%D9%84%D8%B7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B9%D8%B3%D9%84
