اخبار

میانگین قیمت مواد غذایی در ماه ژوئن اعلام شد

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی (مجله خبری کشاورزی) مرکز آمار ایران، در خرداد 1403 هجری شمسی میانگین تغییرات قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف اقلام غذایی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

در گروه نان درجه یک ایرانی، حبوبات و برنج ۱.۸ درصد و شیرینی خشک ۱.۷ درصد نسبت به ماه قبل افزایش قیمت داشت.

در گروه گوشت قرمز و سفید و فرآورده های آنها بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوشت بره با 5.5 درصد و مرغ فرآوری شده با 1.3 درصد بوده است. ٪.

در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به تخم مرغ مکانیکی با 5.6 ​​درصد و شیر خشک با 3.2 درصد و بیشترین کاهش قیمت نیز مربوط به روغن مایع بوده است. 3.2 درصد -0.4٪.

در گروه میوه ها و خشکبار بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل پرتقال با 32.5 درصد، لیموترش 21.3 درصد و هندوانه 18.2 درصد بوده است.

در گروه سبزی و حبوبات بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در گروه هویج با 19.9 درصد، بادمجان با 12.4 درصد و بیشترین کاهش قیمت کدو سبز 7.2- و پیاز به میزان 7.2 درصد بوده است. -6.3 درصد درصد است.

در گروه شکر، آشامیدنی و سایر مواد غذایی بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر 12 درصد و شکر 10.9 درصد بوده است.

https://www.irna.ir/news/85532404/%D9%85%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AF

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا