فروشگاه های اینترنتی مجاز به توزیع بهداشتی گوشت نیستند


دبیر انجمن صنفی صاحبان توزیع کنندگان گوشت خام (سفید و قرمز) در استان تهران گفت: زنجیره توزیع گوشت خام با استفاده از توان متخصصان ساماندهی شده و گوشت با رعایت کامل نکات بهداشتی توزیع می شود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، محسن عباسی هدف از تشکیل انجمن صنفی کارفرمایان توزیع کنندگان گوشت را ساماندهی واحدهای پخش گوشت در استان تهران عنوان کرد و گفت: قبل از تاسیس این انجمن شاهد حضور افراد فاقد صلاحیت بودیم. بدون گواهی بهداشت در این اتحادیه که اقدام به توزیع گوشت ناسالم می کردند.
وی ادامه داد: در قالب تعامل با دامپزشکی برای اعضای اتحادیه گواهی عضویت با قید محل فعالیت و نام نشان صنفی آنها صادر شد.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان توزیع کنندگان گوشت خام (سفید و قرمز) استان تهران با بیان اینکه تمامی فرآورده های گوشتی خام در استان تهران توسط اعضای این انجمن و افراد واجد شرایط توزیع می شود، گفت: این انجمن دارای مجوز از ذیربط است سازمان ها و از طریق واحدهای تولیدی گوشت و پروتئین با کیفیت بالا در اسرع وقت و با قیمت مناسب به دست مصرف کننده اصلی می رسد.
عباسی یادآور شد: در ایام خاص مانند نوروز، رمضان، محرم و صفر مواد پروتئینی به صورت ویژه و با قیمت مناسب بین مصرف کنندگان توزیع می شود.
وی افزود: اتحادیه توزیع کنندگان گوشت خام توانایی توزیع گوشت گرم محلی مانند گوشت وارداتی را از طریق واحدهای بازرگانی نخبه، گواهی شده و مجهز دارد.
دبیر انجمن صنفی دارندگان توزیع کنندگان گوشت خام (سفید و قرمز) استان تهران با اشاره به اینکه تلاش کردیم با نظر کارشناسان و بهره مندی از توانمندی اساتید و دانشگاهیان سطح خدمات را در این انجمن بالا ببریم، گفت: . وی خطاب به نخبگان صنفی گفت: با استفاده از توانمندی نخبگان و اساتید خبره این صنف که بیش از 300 عضو فعال دارد، به زودی اکثر مشکلات حوزه توزیع مرتفع خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این انجمن در تلاش است در کنار استان تهران فعالیت خود را گسترش دهد، افزود: این انجمن از صفر تا صد امکانات تولید و توزیع فرآورده های گوشتی و مجموعه کاملی از واحدهای تولید و توزیع گوشت از جمله واحدهای پرورشی را دارد. شامل تولید، بسته بندی، سردخانه، فروش و توزیع می باشد.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان توزیع کنندگان گوشت خام (سفید و قرمز) استان تهران گفت: با بهره مندی از تجربیاتی که در زمینه توزیع مواد پروتئینی در استان تهران به دست آورده ایم، می توانیم این روش توزیع را در سطح جهانی گسترش دهیم. وی گفت: بر اساس اصل 44 قانون اساسی باید امکان تجارت آزاد برای بخش خصوصی و نهادهای دولتی فراهم شود.
وی با بیان اینکه توزیع گوشت سفید و قرمز یک فعالیت تخصصی و کاملاً سالم است و باید توسط افراد با تجربه و امکانات انجام شود، اظهار کرد: در حال حاضر شاهدیم که متاسفانه هر فردی که توانایی مالی دارد معتقد است. می تواند وارد این موضوع شود. این یک حرفه است در حالی که این کار یک فعالیت کاملا تخصصی است که مستقیماً با سلامت افراد مرتبط است.
بر اساس اعلام انجمن صنفی توزیع کنندگان گوشت خام (سفید و قرمز) در استان تهران، نگهداری گوشت و مواد پروتئینی یک فعالیت بهداشتی و حساس و مرتبط با ایمنی غذایی افرادی است که تبلیغات گسترده ای در زمینه توزیع انجام می دهند. گوشت، اما امکانات نگهداری یا توزیع مناسب گوشت را ندارند.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان توزیع کنندگان گوشت خام (سفید و قرمز) استان تهران با بیان اینکه انجمن صنفی توزیع کنندگان گوشت تاکید زیادی بر زنجیره توزیع مواد پروتئینی توسط کارشناسان دارد، گفت: توزیع این محصولات با تجهیزات مناسب. و شرایط نگهداری خوب بسیار مهم است، زیرا اگر گوشت در جای مناسب نگهداری نشود، به سرعت فاسد شده و سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403070100568/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF
