فروشگاه های اینترنتی مجاز به توزیع فرآورده های گوشتی سالم نیستند


به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، محسن عباسی با بیان اینکه هدف از تشکیل انجمن صنفی توزیع کنندگان گوشت ساماندهی واحدهای پخش گوشت در استان تهران بود، افزود: قبل از تاسیس این انجمن افراد فاقد صلاحیت بودند که فاقد گواهی سلامت بودند. . در این انجمن صنفی بودیم که گوشت های ناسالم توزیع می کردیم.
این مقام صنفی تصریح کرد: در مورد دامپزشکی برای اعضای اتحادیه گواهی عضویت با قید محل فعالیت، نام و نشان اتحادیه صادر شد.
وی با اشاره به اینکه تمامی فرآورده های گوشتی خام در استان تهران توسط اعضای این انجمن و افراد واجد شرایط توزیع می شود، تصریح کرد: این انجمن دارای مجوز از سازمان های مربوطه و از طریق واحدهای تولیدی انواع گوشت و پروتئین مرغوب در کشور و در اسرع وقت و با قیمت مناسب به دست مصرف کننده اصلی می رسد.
عباسی تصریح کرد: در ایام خاص مانند نوروز، رمضان، محرم و صفر مواد پروتئینی به صورت متمایز و با قیمت مناسب بین مصرف کنندگان توزیع می شود.
وی افزود: سندیکای توزیع کنندگان گوشت خام توانایی توزیع گوشت گرم خانگی مانند گوشت وارداتی را از طریق نخبگان و سندیکای تایید شده و آماده دارد.
دبیر انجمن صنفی دارندگان توزیع کنندگان گوشت خام (سفید و قرمز) استان تهران با اشاره به اینکه تلاش کردیم با نظر کارشناسان و بهره مندی از توانمندی اساتید و دانشگاهیان سطح خدمات را در این انجمن بالا ببریم، گفت: . وی خطاب به اتحادیه گفت: توانمندی نخبگان و اساتید خبره در این اتحادیه که بیش از 300 عضو فعال را در خود جای داده است به زودی اکثر مشکلات حوزه توزیع را حل خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه این انجمن در تلاش است در کنار استان تهران فعالیت خود را گسترش دهد، افزود: این انجمن دارای امکانات تولید و توزیع فرآورده های گوشتی به نسبت صفر تا 100 درصد و مجموعه کاملی از واحدهای تولید و توزیع گوشت از جمله پرورش است. واحدها شامل تولید، بسته بندی، سردخانه، فروش و توزیع می باشد.
عباسی با بیان اینکه با بهره گیری از تجربیاتی که در زمینه توزیع مواد پروتئینی در استان تهران به دست آورده ایم، می توانیم این روش توزیع را در سطح کشور گسترش دهیم، گفت: طبق اصل 44 قانون اساسی، بخش دولتی باید اجازه تجارت آزاد این بخش را بدهد. موسسات خصوصی و دولتی
وی با بیان اینکه توزیع گوشت سفید و قرمز یک فعالیت تخصصی و بسیار سالم است و باید توسط افراد با تجربه و امکانات انجام شود، تصریح کرد: در حالی که این یک فعالیت کاملا تخصصی است و ارتباط مستقیمی با سلامت افراد دارد.
این مقام صنفی با اشاره به اینکه نگهداری گوشت و مواد پروتئینی یک فعالیت سالم و حساس است که با امنیت غذایی مردم پیوند خورده است، تصریح کرد: در حال حاضر شاهد هستیم که فروشگاه های اینترنتی تبلیغات گسترده ای را در خصوص توزیع گوشت انجام می دهند، اما امکانات این کار را انجام می دهد. ذخیره سازی یا توزیع بهداشتی مناسب گوشت را نداشته باشند. دبیر انجمن صنفی کارفرمایان توزیع کنندگان گوشت خام (سفید و قرمز) استان تهران گفت: انجمن صنفی توزیع کنندگان گوشت تاکید زیادی بر توزیع دارد. توزیع این: یک سری از عناصر پروتئینی اضافه شده توسط متخصصین
https://www.irna.ir/news/85604008/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%B1%D8%A7

