تعیین کیفیت گلوتن و فعالیت آنزیمی طبیعی آرد با تجهیزات ساخت ایران


شرکتی آگاه فعال در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی با تولید انواع تجهیزات مورد نیاز صنایع آرد و نان ضمن تامین نیاز بیش از 200 صنعت آرد، نان، ماکارونی، بیسکویت و وابسته و همچنین آزمایشگاه های مدیریت غلات. در استان ها و موسسات تحقیقاتی در دانشگاه ها، در زمینه ارتقای کیفیت محصولات واحدهای تولیدی این صنایع ارائه می شود.
به گزارش ایسنا. سید احمد حیدری مدیرعامل این شرکت دانش به تولید دستگاه های گلوتن نمک، نشانگر گلوتن، گلوتن خشک کن، عدد قطره، آسیاب آزمایشگاهی، میکروفیدر، آنالیز بافت، هکتولیتر، غلظت سدیم در حوزه صنایع آزمایشگاهی آرد و پیشرفته اشاره کرد. دستگاه های رئولوژیکی مانند اکستنسوگراف و فارینوگراف با فناوری پیشرفته و مبتنی بر هوش مصنوعی در این شرکت گفت: برای تعیین کیفیت گلوتن که عامل مهمی در پخت و پز است می توان از دستگاه شاخص گلوتن استفاده کرد که به صورت مکانیکی گلوتن لغزنده را جدا می کند. (گلیادین) از گلوتن با ساختار غیر لغزنده (گلوتینین) و از آن عددی به نام «شاخص» یا «شاخص» به دست میآورد. درصد این عدد رابطه مستقیمی با کیفیت آرد گلوتن مصرفی در انواع نانوایی دارد.
به گفته وی، دستگاه نشانگر گلوتن ساخت مهندسین متخصص شرکت ما، علاوه بر کیفیت بالا (تست در یک دقیقه در دور 6000)، تکرارپذیری و قیمت مناسب، دارای یک سال گارانتی و پنج سال پس از آن می باشد. خدمات فروش هم هست
فعالیت طبیعی آنزیم را تعیین کنید
حیدری دستگاه اعداد ریزش (آنزیم متر) را یکی از دستاوردهای دانشی این شرکت دانست که به طور خودکار میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز را در آرد تعیین می کند و افزود: این دستگاه می تواند فعالیت آنزیم طبیعی یا میکروبی و طبیعی آنزیم را در آن اندازه گیری کند همان زمان
وی ضمن اشاره به اینکه طراحی این دستگاه به گونه ای است که با ورود کاربر به ارتفاع از سطح دریا، نقطه جوش آب را به صورت خودکار تنظیم می کند، گفت: تا زمانی که دمای مخزن به مقدار تعیین شده نرسد، مجاز نیست. برای انجام تست و پس از رسیدن به دمای مناسب، اعلام می شود که دستگاه آماده انجام تست است. علاوه بر این، برای ایمنی، زمانی که سطح آب داخل مخزن به زیر یک ارتفاع مشخص میرسد، یک هشدار روی صفحه نمایش ظاهر میشود.
آزمایش های بافت را روی طیف وسیعی از غذاها انجام دهید
حیدری تست بافت را تکنیکی جا افتاده برای ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی مواد اولیه تشکیل دهنده مواد غذایی و نظارت بر کیفیت قبل و بعد از پخت عنوان کرد و افزود: برای انجام این تست از دستگاه آنالیز بافت استفاده می شود.
وی خاطرنشان کرد: این دستگاه امکان تست بافت طیف وسیعی از محصولات غذایی مانند انواع نان، غلات، حبوبات، شیرینیها، تنقلات، لبنیات، میوهها، سبزیجات، ژلاتین، گوشت، مرغ، ماهی، ماکارونی و حتی مواد تشکیل دهنده را فراهم میکند. . غذای حیوان خانگی می دهد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه آنالیز پارچه با استفاده از روش مکانیکی نیرو محور قابل انجام است، گفت: در این تست تست های استاندارد مانند تراکم و خمش انجام می شود و برای اندازه گیری سختی و شکنندگی استفاده می شود. نرمی، ویسکوزیته و سایر خواص مشابه استفاده می شود. اندازه گیری این خواص در صنایع دیگری مانند تولید دارو، ژل و … غیر از صنایع آرد و مواد غذایی نیز کاربرد دارد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: پارامترهای نهایی برای این تست از طریق بازخورد مشتریان و تست های گسترده بر روی بافت به دست آمد که شامل سختی، کشسانی، جویدنی و چسبندگی است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امکان کنترل بی سیم توسط تبلت های اندرویدی در این دستگاه، جدای از راحتی کاربر، امکانات مختلفی از جمله اشتراک گذاری آسان نتایج، قابلیت مقایسه و امکان به روز رسانی از راه دور را فراهم می کرد.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403070403105/%D8%AA%D8%B9%DB%8C%DB%8C%D9%86-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%86-%D9%88-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D8%B2%DB%8C%D9%85-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA
