اخبار

اخبار کشت برنج آخرین و جدیدترین خبر های کشت برنج

همچنین بیشترین مقدار بارندگی استان از ابتدای سال آبی تاکنون در ایستگاه پاوه به مقدار 630.2 میلیمتر و کمترین در ایستگاه سومار به مقدار 98.1 میلیمتر است. در سال ۲۰۱۸ تولید جهانی برنج برابر ۷۸۲ میلیون تن بوده‌است که ۵۰٪ از این میزان متعلق به چین و هند می‌باشد.[۶] سایر تولیدکنندگان اصلی اندونزی، بنگلادش و ویتنام می‌باشند. روش ديگر برداشت، درو محصول با ماشين و یا دستی مي‌باشد كه بعد از کاهش رطوبت خرمنکوبی با کمباین انجام مي‌شود و محصول برداشت شده احتیاج به خشک كردن شلتوک ندارد ولي هزينه برداشت بيشتر از هزينه برداشت مستقيم مي باشد.

لزوم ورود وزارت اقتصاد برای حل و فصل ماجرای قراردادهای جدید بیمه‌ ترانزیت

می‌توان برای جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید و دور نگه داشتن جوانه‌ها از دید پرندگان روی آن‌ها را با کلش سوخته پوشاند. همچنین روی سطح خزانه را برای جلوگیری از ورود سرما با نایلون می‌پوشانند و در طول روز قسمتی از آن را باز می‌کنند تا دما متعادل شده و اکسیژن نیز وارد خزانه شود. حدوداً ۲۵ تا ۳۰ روز طول می‌کشد تا نشاء رشد کاملی کرده و برای کاشت در زمین اصلی آماده شود.

ممنوعیت کشت محصولات پرآب‌بر در خوزستان در تابستان آینده

فلاح در آزمايشي مشاهده نمود که اثر تاريخهاي مختلف کاشت بر روي تعداد کل دانه در خوشه معني دار نبود. همچنين مشخص شد که تاريخ کاشت دوم (30 ارديبهشت) بيشترين دان? پر در تاريخ کاشت سوم مي تواند به خاطر تعداد پنجه کمتر در واحد سطح و رقابت کمتر دانست.

غذاهای سنتی شامل غذاهای نان برنجی و کاففت برنجی، ساخته شده با گوشت و گردو است. خاکی به وزن 100تا 125 کیلوگرم به میزان 2 تا 5/2 واحد به حدود 200 تا 250 گرم گوگرد عنصری نیاز می­باشد. مصرف 2تا 5/2 کیلوگرم از کودهای اوره و سوپرفسفات تریپل و یک تا 5/1 کیلوگرم سولفات پتاسیم در 100 متر مربع خزانه. بهتر است در گلخانه در درجه حرارت درجه agriculture-na.ir یا در جای گرم (با پوشش گونی در زیر و اطراف بذر) نگهداری نمود. بذر مستقیم زمانی است که بذر خشک یا بذر و نهال از قبل جوانه زده شده با دست کاشته شده یا توسط ماشین کاشته شود. 3- کشاورزان در فصل تابستان و در اواسط مرداد ماه زمانی که خوشه های برنج به رنگ طلایی درآمدند با استفاده از ابزار سنتی و مدرن شروع به درو کردن محصول میکنند.

آسیاب برنج، لایه پوسته و سبوس را برای تولید برنج سفید از بین می برد. در طول فرآیند دمای دانه نباید بیشتر از 45 درجه سانتیگراد باشد. خروجی آسیاب کارآمد باید 20 درصد پوسته، 8 الی 10 درصد سبوس و 70 درصد برنج سفید ترک باشد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا