اخبار

خصوصیات گیاه گندم سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران

این نوع agriculture-na در ابتدای فصل بهار کاشته می‎شود که پس ازجوانه زدن،گیاه جوان دربهار و اوایل تابستان رشدکرده ومحصول آن اواخرتابستان برداشت می‎گردد.گندم بهاره عمومادرمناطقی کشت می‌شودکه گندم پاییزه نمی‌توانددربرابرسرمای سخت زمستانی آن مناطق،مقاومت کند. به عبارت دیگر گندم بهاره مناسب مناطق سردسیر است.لازم به گفتن است که میزان نتیجه دهی گندم پاییزه بیشترازگندم بهاره است. گندم در میان غلات رایج ترین آن هاست و همچنین از حیث میزان مواد تشکیل دهنده بحث برانگیز ترین آن ها نیز می باشد. برخی از مردم دچار بیماری عدم تحمل گلوتن بوده و نیاز دارند که این ماده را از رژیم غذایی خود حذف کنند. خواص گندم بسیار است و مصرف گندم سبوس دار دارای خواص بیشتر و فیبر بیشتری می باشد و دستگاه گوارش فرد را بهبود می بخشد.

رسانده است که می‌تواند ضمن حفظ خاک و منابع آبی، باعث افزایش عملکرد زمین‌های زراعی در شرایط گرم‌تر و خشک‌تر شود و آلودگی و انتشار گازهای گلخانه‌ای مرتبط با زراعت ذرت و گندم را هم در مقیاس جهانی کاهش دهد. دومین مرحله حساس در برنامه غذایی گندم پنجه زنی و تشکیل پنجه ها در این گیاه می باشد. بعد از جوانه زنی و رشد، هر دانه گندم 2 تا 5 ساقه تشکیل می دهد. یکی از ساقه های تولیدی، ساقه اصلی بوده و بقیه آنها را پنجه می گویند.

خرید بیش از 1300 تن گندم و جو از کشاورزان اشتهارد

یکی از علل پایین بود عملکرد گندم، مدیریت ضعیف و عدم استفاده از ماشین آلات مناسب و چندمنظوره است. پیش از این الجزایر یکی از وارد کنندگان گندم فرانسه بود که در رقابت با گندم اکراین و ارژانتین نمی تواند به طور جدی روی این بازار حساب کند. نکته حائز اهمیت این است که فرانسه برای صدور گندم مازاد خود علاوه بر بازار اروپا در جستجوی بازارهای دیگری نیز هست. یعنی نوعی اجتناب ناپذیری برای این دولت در صدور گندم خود دارد.

امید جهان

میوه در گندم، گندمه نامیده می‌شود و وزن هزار دانه آن گرم است. درصد ترکیبات مواد مختلف دانه و کاه گندم نشان می‌دهد که این محصول مهم ارزش غذایی بسیار زیاد، به خصوص از نظر تأمین انرژی (هیدرات‌های کربن) دارد. دانه گندم و به خصوص پوسته آن (سبوس) دارای مقادیر مختلفی از ویتامین‌ها است. مصرف کودهای فسفره و پتاسه نیز بر اساس نتایج آزمون خاک در مناطق خواهد بود و تمام کودهای پتاسه و فسفره قبل از کاشت مصرف خواهند شد. با انجام نمونه برداری از خاک مورد نظر و بر اساس تفاوت از حد بحرانی آن در خاک برای گندم در شرایط دیم (۱۰ میلی گرم در کیلوگرم) عمل شود.

سپس با استفاده از دیسک بذرها به زیر خاک برده شده و با مرزبند، مرزهایی در زمین ایجاد می شود. این روش مانع از ورود ماشین‌آلات داشت و برداشت در مراحل بعد به زمین شده و کاهش شدید عملکرد نهایی زمین را در پی خواهد داشت. به همین دلیل شخم سطحی ( تا عمق 25 سانتی متر) برای آماده سازی زمین کافی است. در صورت وجود کلوخ، می توان از دیسک سطحی استفاده و سپس با استفاده از لولر خاک را تسطیح نمود.

پرداخت 20700 میلیارد ریال وجوه خرید تضمینی گندم

بایستی زهکشی بدرستی انجام شود و pH خاک فقط کمی اسیدی باشد. اما جالبترین توصیف از مراحل کاشت و برداشت محصول در این بخش ذکر شده؛”کسی که این زمین را کشت کند ای سپیتمه زرتشت ،می برد او سود را مانند این که مردی مهربان با معشوقه به بسترگاه بخوابد نزدیک ،[پس] پسر یا سود [ دیگر] ببرد” (همان؛۲۳۸). تغذیه در دوران درو از اهمیت ویژه ای بین دروگران برخورد دار است. کشاورزان پر باری یا کم بودن محصول را امری خارج از حیطه اقتدار خود دانسته پیرامون آن اعتقادات فراوانی دارند.اگر محصول گندم در بخشی از زمین بیش از سایر قسمت ها پر بار باشد،اصطلاح کول زدن/kuol/را برای آن استفاده کرده و نظرات مختلفی پیرامون آن دارند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا