برداشت برنج از شالیزارهای گیلان
دستگاه سفیدکن مرحله نهایی این فرایند میباشد و پوست برنج و خود برنج در این دستگاه از هم جدا می شوند. مین ، خیس و باتلاقی بودن زمین و …… کشاورزان محصولات خود را با دست درو میکنند . پس از بوجود آمدن دانه های برنج نوبت به درو کردن برنج توسط کشاورزان میرسد، کشاورزان برای درو برنج از دو روش سنتی و ماشینی استفاده می کنند که در ادامه روش های موجود برای درو برنج را به طور کامل توضیح میدهیم.
کپی رایت © ۲۰۲۰ شرکت آذین مطهر ایرانیان ( سهامی خاص ) کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد. همچنین در اغلب موارد جنس دسته این داس از چوب و جنس بدنه نیز از آهن است. همچنین بر روی بدنه آهنی این داس، دندانههای ریزی تعبیه شده تا بتوان ساقه های برنج را به راحتی قطع کرد.
پنل کاربری
مقدار توان مصرفی این ماشین در مقایسه با ماشین های پوست کن و سفیدکن پایین بوده و دارای ظرفیت زیادی می باشند. در سیستم های پیشرفته از الک های دوار که از استوانه ای با تو رفتگی های مختلف متناسب با اندازه های مختلف برنج است استفاده می شود. مقدار خروجی دستگاه تعیین کننده بخشی از فشار وارده بر برنج در دستگاه می باشد.
این دستگاه به دو شکل صندلی دار و بدون صندلی به فروش میرسد. در هر دو حالت دانه ها باید از حمله موش ها، پرندگان و سایر آفات محافظت شوند. پوشاندن توده محصول در قسمت فوقانی و تحتانی توسط کاه و کلش باعث محافظت آن در برابر باران می شود.
دسته های جدا سازی شده از خزانه شالی در مرحله قبلی به زمین اصلی که از قبل آماده شده کاشته می شود. معمولاً با زمین اصلی آشنا هستید که از گل و لای تشکیل می شود و برگ agriculture-na گیاهان برنج حدود ۳ الی ۵ سانتیمتر در زمینه گل فرو می رود. وجین کاری به منظور رفع علف های هرز انجام می شود و یکی از مراحل مهم کاشت برنج هاشمی شناخته می شود.
۷) افزودن کود
به گزارش روستانیوز به نقل از مهر، عصر شنبه با حضور استاندار گیلان و جمعی از مسئولان نخستین برداشت برنج به صورت دستی و سنتی شالیزاری های «محرمعلی رحمانی» در یکی از روستاهای بخش چوکام شهرستان خمام انجام شد. نخستین برداشت برنج از شالیزارهای استان گیلان در یکی از روستاهای بخش چوکام شهرستان خمام انجام شد. گزارش تصویری اختصاصی خبرگزاری ایرانپرس برداشت برنج از شالیزارهای روستای “لیفکو خندان” در شهر شفت استان گیلان را به تصویر کشیده است.
