اخبار

بهترین برنج ایرانی چه برنجی است؟ راه های تشخیص برنج مرغوب

البته از آنجایی که زمان برداشت در برنج کشت دوم برنج طارم در آبان ماه است و آفتاب و آب و هوای خوبی دریافت می کند، طرفداران زیادی دارد و قیمت اش نیز بیشتر است. در کل پیش از آنکه بخواهیم به معرفی بهترین برنج هندی های بازار بپردازیم و آنها را به شما معرفی کنیم لازم است که در مورد برنج ایرانی و هندی و اینکه کدام برنج بهتر است کمی توضیح دهیم. به طور کلی از جهات مختلف خرید برنج ایرانی برای ما بهتر است.

۸. برنج نیم دانه

اکثر مردم‌ عقیده دارند که بهترین برنج های ایرانی در شمال کشور کشت می‌شوند و به نظرشان عطر برنج‌های شمالی بیشتر است. قصد داریم تا در این مقاله راجع به برنج ایرانی صحبت کنیم و بهترین نوع آن را معرفی کنیم. اگر علاقمند هستید که با بهترین برنج های ایرانی تولید داخل آشنا شوید خواندن ادامه مقاله را از دست نداده و با ما همراه باشید. برنج یکی از اصلی‌ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در کنار خورشت‌های مختلفی سرو می‌شود. برنج در استان‌های مختلفی از کشورمان کشت و برداشت می‌شود و این برنج‌ها از نظر عطر و طعم با‌هم تفاوت دارند. بهترین برنج های ایرانی نوع های مختلف دارند که در ادامه این مطلب توضیح خواهیم داد.

در هنگام جدا کردن سبوس برنج در کارخانه برخی از دانه ها به دلیل استحکام پایین نصف می شوند و یا کمی از لبه آن ها جدا می گردد. در هنگام بسته بندی این برنج های شکسته شده را به طور کامل از برنج اصلی جدا می کنند و با توجه به اندازه آن در دسته های سرلاشه و نیم دانه طبقه بندی می شود. برنج علی کاظمی در جلگه‌های غربی استان گیلان و بیشتر در شهر‌های فومن، صومعه‌سرا، ماسوله، شفت، تالش و رشت کشت می‌شود. برنج دم‌سیاه بیشتر در استان گیلان و شهرهای رشت، آستانه اشرفیه و لاهیجان که زمین‌های حاصلخیزی دارند کشت می‌شود.

برنج مجلسی – 5 کیلوگرم

روش خشکه کاری یکی از روش‌های تولید برنج با آب کم است که در استان گلستان بسیار رایج است. اصولا از آنجایی که برنج یک ماده غذایی محبوب در بین مردم ایران و جهان محسوب می شود، بنابراین عرضه کننده های زیادی دارد. اما سوال اینجاست که کدام یک از کشور و یا تولید کننده ها agriculture-na.ir را عرضه می کنند.

برنج طارم عطری فریدونکنار نیز همان‌طور که از نام آن پیداست بیشتر در شالیزارهای فریدونکنار به عمل می‌آید. گروهی بر این اعتقادند که با توجه به روش کاشت برنج کشت دوم و لزوم استفاده از کود زیاد برای پرورش سریع برنج، میزان مواد شیمیایی موجود در ساقه این برنج بیشتر از حد طبیعی است و نباید به‌صورت روزانه مصرف شود. طول دانه برنج علی کاظمی 7 میلی‌متر است که پس از پخت تا 12 میلی‌متر قد می‌کشد. این برنج نسبت دم‌سیاه و هاشمی دانه‌های تپل‌تری دارد و پس از پخت باد کرده و به‌اصطلاح شفته می‌شود.

۴- مشخصات ظاهری مانند جنس و شکل دانه

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا