اخبار

Knowledge Bank کرنال بنت گندم

زمان برداشت گندم تحت تأثیر عواملی از جمله بارندگی ، رطوبت نسبی ، دمای هوا و همچنین رسیدن دانه قرار می‌گیرد. برداشت گندم در ایران از اوایل بهار (در مناطق گرمسیری) آغاز شده و تا اواخر تابستان (در مناطق سردسیری) ادامه دارد. امروزه در سراسر جهان از وسایل مکانیکی خاصی برای برداشت گندم استفاده می‌نمایند، ولی هنوز هم گندم به طریق سنتی که کند و پر هزینه است، برداشت می‌شود. در روش سنتی ، بوته‌های گندم را از فاصله چند سانتی سطح خاک ، درو نموده و به صورت دسته‌های کوچک درمی‌آورند. سپس این دسته‌ها را به خرمنگاه منتقل نموده و طی مراحل خاصی می‌کوبند. زمان صحیح برداشت گندم ، وقتی است که رطوبت دانه بین 14 تا 16 درصد باشد.

آیا رکورد‌شکنی قیمت نفت، ادامه‌دار خواهد بود؟

می‌توانید حبوبات و agriculture-na را یک مرتبه و به مقدار زیاد بپزید و در فریزر نگهداری کنید تا هنگام پخت آش زمان کمتری صرف کنید. ابتدا حبوبات مورد نظر و گندم را به مدت 12 ساعت در ظروفی جداگانه خیس کنید. در آخر می‌توانید این غذا را به صورت گرم یا سرد به همراه سالاد کاهو سرو کنید. اگر لازم است مقداری آب یخ اضافه کنید تا مخلوط نرم شده و به خوبی ورز داده شود. سپس روی آن را بپوشانید و به مدت یک شب در یخچال قرار دهید.

گندم یکی از اصلی ترین مواد غذایی انسان و از مهم ترین غلات در سراسر جهان است. گندم یکی از اولین غلات شناخته شده ای است که اهلی شده است. منشأ پیدایش آن را می توان حداقل در سال پیش در هلال حاصلخیز جستجو کرد. گندم حدود 20٪ انرژی غذایی و پروتئین را در سراسر جهان را تأمین می کند. این محصول با 225 میلیون هکتار زمین، بیشترین مساحت زیر کشت محصول غذایی در جهان را در اختیار دارد. تولید دانه گندم با بیش از 770 میلیون تن در سال 2017، پس از ذرت در رتبه دوم در میان غلات قرار گرفت.

درصد محصولات پاییزه گنبدکاووس با تاخیر کشت شد

داشتن برنامه غذایی اصولی در مرحله پنجه زنی در گندم از اهمیت زیادی برخوردار است. کردن بذور گندم و مخلوط کردن بذر با مواد و ترکیباتی که به بذر توان و قدرت برای جوانه زنی و رشد بیشتر، افزایش رشد ریشه و بهتر مستقر شدن گیاهچه در خاک را بدهد، می توان باعث افزایش سرعت جوانه زنی و عملکرد گندم شد. اسید هیومیک، اسید آمینه، جلبک دریایی و بذرمال روی از ترکیباتی هستند که برای بذرمال کردن بذور گندم قبل از کاشت توصیه شده اند زیرا باعث افزایش جوانه زنی بذور و افزایش سرعت رشد آنها می شوند. از طرفی، تصویب قیمت خرید تضمینی گندم زیر قیمت گندم وارداتی طی سال‌های گذشته باعث افت چشمگیر تولید گندم در کشور شده است و پارسال تولید گندم ایران ۳۰ درصد افت کرد.

یک ژورنال دانمارکی یک مطالعه را منتشر کرد که نشان می‌داد زنانی که غلات کامل مصرف می‌کردند سطوح بالاتری از این لیگنان دفاعی دارند. علاوه بر این، محصولات تهیه شده از غلات کامل، که فیبر غذایی بالایی دارند، کاهش فشار خون را به میزان قابل‌توجهی تجربه می‌کنند و احتمال حمله‌ی قلبی نیز در آن‌ها پایین خواهد بود. مصرف بالای این دانه سبب کاهش تری گلیسیرید یا چربی خون می‌شود. این تاثیر، روند پیشرفت تصلب شرایین و سکته‌ی مغزی را کند می‌کند. خاک شنی و رسی عمیق با زهکشی خوب، برای رشد گندم مناسب است. اصولاً میزان عملکرد گندم در شرایط دیم (آبیاری با باران)، در خاکهای ریز بافت بیشتر است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا