اخبار

تولید چهار کیلوگرم زعفران در هکتار از مزارع قزوین با اصلاح الگوی کاشت

محمد پله فیروش وی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار مجله خبری کشاورزی اظهار داشت: از 111 هکتار مزرعه زعفران قزوین بیش از 41 هکتار آن مربوط به شهرستان قزوین و 31 هکتار آن نیز متعلق به تاکستان است که این دو شهرستان قطب های این شهرستان محسوب می شوند. جهان کشت و تولید زعفران در استان تبدیل شده است

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی قزوین خاطرنشان کرد: با توجه به آغاز فصل برداشت زعفران، 332 کیلوگرم محصول زعفران روانه بازار می شود.

وی در خصوص روند کاشت، کشت و برداشت محصول زعفران تایید کرد: کشت زعفران در قزوین از شهریور ماه آغاز و تا پایان مهرماه ادامه دارد و با سرد شدن هوا آبیاری این محصول از ابتدای آبان ماه تا پایان آبان ماه آغاز می شود. آذرماه و برداشت گل زعفران نیز در مزارع کشاورزی این استان به صورت دستی انجام می شود.

بل ورش خاطرنشان کرد: زعفران دارای فواید و خواص فراوانی است و یکی از فرآورده های صنایع تولیدی به شمار می رود. صنایع آرایشی و بهداشتی و مواد غذایی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

https://www.irna.ir/news/85645224/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%DB%8C%D9%84%D9%88-%D8%B2%D8%B9%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D8%B1-%D9%87%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B9-%D9%82%D8%B2%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%DB%8C

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا