اخبار
روش ساده، سریع و ارزان محقق کشور برای شناسایی ادویه جات تقلبی

تهران – مجله خبری کشاورزی – پیادهسازی و مقایسه سامانههای بینایی، بویایی و چشایی به منظور بررسی کیفیت برخی مواد غذایی از جمله ادویه جات، عنوان طرح احمد جهانبخشی است که در قالب رساله دکتری با حمایت بنیاد ملی علم ایران آن را به پایان رسانده است.
https://www.irna.ir/news/85287935/%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AD%D9%82%D9%82-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C%D9%87-%D8%AC%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A8%DB%8C

