سرمایه گذاری 30 همتی در زمینه ماهیگیری دریایی


به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، از وزارت جهاد کشاورزی، سید حسین حسینی در جشنواره ملی رهاسازی ماهیان استخوانی کوچک، ماهیان خاویاری، ماهیان دریایی و میگو از دریای خزر، خلیج فارس، دریای عمان و آبهای داخلی: 95 درصد از این سرمایه گذاری ها توسط بخش خصوصی انجام شده است که نشان دهنده وجود پتانسیل در این بخش است.
وی تصریح کرد: در گزارش سال 2021 سازمان جهانی خواربار بر ضرورت تامین پروتئین مصرفی از طریق آبزیان تاکید شده است.
رئیس سازمان شیلات ایران تصریح کرد: در حال حاضر مصرف روزانه پروتئین آبزیان 9 گرم است که بر اساس برنامه امنیت غذایی مصوب شورای انقلاب فرهنگی باید به 43 گرم پروتئین برسد.
وی با اشاره به برنامه ریزی هایی که در خصوص آبزی پروری انجام شده بود، تصریح کرد: قرار بود 2.6 میلیون تن آبزی پروری تولید شود و در دولت سیزدهم با مشارکت مردم اجرایی شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: تولید آبزیان از یک میلیون و 400 هزار تن گذشت که نشان دهنده ظرفیت بالقوه ثروت ماهی است.
الحسینی به امکان تولید محصولات ماهی در اقلیم های مختلف اشاره کرد و گفت: آبزیان دارای کمترین میزان پروتئین هستند و باید در این زمینه مطالعات امکان سنجی انجام شود.
به گفته وی، تولید در این بخش به دلیل عدم تولید گازهای گلخانه ای و همچنین سلامت بیولوژیکی از نظر زیست محیطی بسیار حائز اهمیت است.
رئیس سازمان شیلات ایران تاکید کرد: باید با رشد تولید و خوداتکایی به امنیت غذایی در حوزه تولید برسیم.
وی از همکاری کشاورزان و صیادان در امر تکثیر طبیعی و نیمه طبیعی قدردانی کرد و افزود: 50 میلیون قطعه تکثیر طبیعی و نیمه طبیعی با مشارکت جامعه صیادی در کشور انجام شد.
https://www.irna.ir/news/85503416/%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DB%B3%DB%B0-%D9%87%D9%85%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA

