اخبار
ظرفیت تولید گوشت مرغ در کردستان ماهانه سه هزار و ۳۵۰ تن است
پیمان اسکندری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار مجله خبری کشاورزی اظهار داشت: برای تولید ۱۷ هزار تن لاشه گوشت مرغ نیاز به حداقل ۱۵ میلیون قطعه جوجهریزی به عبارتی سه میلیون قطعه در ماه داریم.
۷۰۱ واحد مرغداری فعال در کردستان با ظرفیت بیش از ۱۴.۵ میلیون قطعه در دوره و حدود ۵۸ میلیون قطعه در سال با توان تولید ۱۱۰ هزار تن گوشت مرغ وجود دارد.
اسکندری میزان سرانه مصرف گوشت مرغ در استان را ۲۶.۵ کیلوگرم به ازای هر نفر در سال اعلام کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه ۲۸ هزار و ۷۷۷ تن مرغ در استان کشتار و توزیع شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان به مقدار مورد نیاز نهاده برای تولید این میزان گوشت مرغ در استان اشاره کرد و ادامه داد: ۳۷ هزار تن نهاده طیور شامل ۲۳ هزار تن ذرت و ۱۴ هزار تن سویا برای تولید ۱۷ هزار تن گوشت مرغ نیاز است.
