کود ارگانیک و آنواع آن و مزایای استفاده از آن در کشاورزی + راهنمای جامع
میکروب های خاک نقش مهمی در تبدیل کودهای آلی به مواد مغذی محلول ایفا می کنند که توسط گیاهان شما جذب می شوند. در بیشتر موارد کودهای آلی و کمپوست تمام مواد ثانویه و مواد مغذی مورد نیاز گیاهان شما را فراهم می کنند. این مواد مغذی شامل نیتروژن ، فسفر و پتاسیم هستند که در اکثر کودها، از آنها استفاده می کنند. البته کودهای شیمیایی پیچیده ای هم وجود دارند که حاوی ترکیبی از آمونیوم فسفات، نیتروفسفات و سایر مواد مغذی هستند. این محصولات مواد مغذی مورد نیاز گیاهان را در اختیار آنها قرار می دهند و عملکرد آنها را بهبود می بخشند.
اطلاعات تماس
آنها همچنین دارای عناصر کمیاب هستند که رشد گیاهان را بهبود می بخشند. P، N و K نماد شیمیایی سه عنصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم و کودهای NPK، کودهای شیمیایی هستند که هر سه این عناصر را با درصدهای متفاوت دارند. agriculture-na برای مثال، پرورش گیاهان علفی به درصد بالاتر نیتروژن و پرورش گلها به درصد بالاتر فسفر نیاز دارد. برای این که با بهترین کود برای گیاهان گلدار آشنا شوید؛ خوب است که به کود های کامل اشاره کنیم.
البته انار، محصولی است که در ایران نیز به وفور یافت می… اقدامات لازم برای افزایش عمر انبارمانی میوه سیب یکی از مهمترین میوههای تجاری در سراسر جهان است و س… عوامل بیوکنترل به درستی توسعه یافته برای فرآیندهای زیست محیطی یا محیط زیست مضر نیستند. برای صدور گواهینامه ارگانیک نیاز به اسناد و بازرسی های منظم دارد. مواد ماندگار موادی هستند که ممکن است ماهها یا سالها طول بکشد تا تجزیه شوند.
کود پتاسیم:
همچنین خاک زمین کشاورزی میتواند در کمبود مس نقش مهمی را داشته باشد. به طور مثال نیتروژن یک جزء مهم از آمینو اسید ها، پروتئین ها و همچنین DNA، ATP و کلروفیل محسوب میشود. همچنین بسیاری از فعالیتهای متابولیکی گیاهان با استفاده از نیتروژن انجام پذیر است، در گیاهان عمدتا نیتروژن به دو شکل NO−3 و NH+4 جذب میشود. همچنین اگر بخواهیم مثالی دیگر از تفاوت کودهای صنعتی و نانو کود ها را به شما بگوییم. کودهای صنعتی فسفر دار جذب بسیار پایینی دارند و میزان زیادی از فسفر موجود در آن ها درون خاک باقی میماند.
و مواد طبیعی مفید مانند اکسین ها ، سیتوکینین ها را تولید و آزاد کنید تا رشد ریشه ها را تقویت کند. آنها فقط در مقدار كمی در كودها گنجانده می شوند ، از آنجا كه در بیشتر خاك ها به طور طبیعی مقدار كافی از این اجزا وجود دارد. این ریز مغذی ها شامل آهن ، کلر ، مس ، منگنز ، روی ، مولیبدن و بور هستند که در درجه اول به عنوان کوفاکتور در واکنش های آنزیمی عمل می کنند.
به همین دلیل در اکثر آب های مجاور مزارع بزرگ هیچ ماهی و سخت پوستی زندگی نمی کند. همین امر به اکوسیستم منطقه و صنعت ماهیگیری آسیب جدی وارد می کند. علاوه بر تمام موارد گفته شده حضور این مواد شیمیایی در غذاهای روزمره انسان ها خطر ابتلا به سرطان را در کودکان و بزرگسالان افزایش می دهد. برخلاف باغچه های بیرونی، که در آن طبیعت باران فراهم می کند و گیاهان می توانند ریشه های جدیدی را برای جستجوی غذا بفرستند، مواد مغذی موجود برای یک گیاه آپارتمانی به شدت محدود شده است.
