اخبار

گندم مهم ترین غله زراعی دنیا دی مگ

البته مصرف متعادل آن مشکلی ایجاد نمی کند اما افراط در مصرف آن ممکن است سبب بروز واکنش های خود ایمنی شود. این ماده با خیساندن و تخمیر تا حد بسیار زیادی کاهش می یابد. برای مثال این ماده در نان خمیر ترش تا 90 درصد کاهش می یابد. مطالعات نشان می دهد که سندروم روده تحریک پذیر ممکن است با درجات پایین تر التهاب دستگاه گوارش ارتباط داشته باشد. در یک بررسی 6 هفته ای روی 20 مرد و زن مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر ، خوردن نان گندم خراسان به جای گندم معمولی التهاب را کاهش داده و علائم بیماری را کم رنگ تر کرد.

دیگر عوارض گندم و علایق فردی

در ادامه به مراحل مختلف کاشت تا برداشت گندم خواهیم پرداخت. پس از جوانه زدن ، گیاه جوان در بهار و اوایل تابستان رشد نموده و محصول آن را تا اواخر تابستان برداشت می‌کنند. گندم بهاره را معمولا در نواحیی کشت می‌کنند که گندم پاییزه نمی‌تواند در برابر سرمای سخت زمستانی آن مناطق ، مقاومت نماید. معمولا پس از تهیه بذر و زمانی که دمای خاک به یک درجه سانتیگراد بالای صفر رسید، گندم بهاره را می‌کارند.

لیگنان، گیاهی به نام انترولاکتون می‌تواند از قلب در برابر بیماری‌ها مراقبت کند. مطالعه‌ای که نتایج آن توسط مجله پزشکی دانمارک منتشر شده، سطح بالای لیگنان در خون افرادی که رژیم غذایی agriculture-na را داشتند نشان داده است. مصرف زیاد این دانه باعث کاهش تری‌گلیسیرید یا چربی در خون شده و سطح فشار خون را از این طریق کنترل می‌کند. جوانه گندم که از گندم تهیه می‌شود نیز ماده بسیار ارزشمندی است.

نوکاریز | عمق کاشت گندم :

مالکیت این میدان دریایی طی سال‌های گذشته محل مناقشه بین اسرائیل و لبنان بوده است. استفاده از مطالب این وب‌سایت تنها برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. جامع ترین و بروزترین مجموعه آموزشی گندم در ایران شامل فیلم ها، کتاب ها و سایر منابع آموزشی ارزشمند، هم اکنون در دسترس شماست. این مجموعه آموزشی به صورت فایل های دانلودی عرضه شده است.

به طور معمول میزان بذر استفاده شده در روش دیم، کمتر از روش آبی است؛ چرا که بذرها باید بتوانند از میزان رطوبت موجود در خاک برای رشد استفاده کنند. گندم میان دو پوشش بیرونی (لما) و درونی (پالئا) محصور شده است. در حال حاضر گندم بیشترین مساحت زیر کشت در بین محصولات کشاورزی را در جهان به خود اختصاص داده است. طبق آمار فائو برای سال 2019، تولید جهانی گندم حدود 900 میلیون تن بوده است.

در زراعت‌های وسیع و مکانیزه، روش‌های سنتی گذشته دیگر پاسخگو نبوده، کلیه عملیات با ماشینی به نام کمباین صورت می‌گیرد. برداشت گندم، شامل مراحل درو، خرمن‌کوبی (کوبیدن) و بوجاری (جدا کردن دانه از کاه و کلش) می‌باشد. هر یک از این مراحل ممکن است به وسیله کارگر یا ماشین و یا ترکیبی از این دو، صورت گیرد. در گذشته، کارگران با داس گندم را چیده و در محلی خرمن می‌نمودند، سپس با وسایل مختلف، از جمله با استفاده از حیوانات آن را کوبیده، به وسیله چهار شاخ باد می‌دادند (بوجاری می‌کردند).

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا