مراقب این قارچ ها باشید! – اسنا


مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از مردم خواست از چیدن و مصرف خودسرانه قارچ های وحشی و گیاهان دارویی که انواع آن را نمی شناسند خودداری کنند.
به گزارش ایسنا، سخنگوی سازمان اورژانس کشور طی روزهای گذشته از افزایش سه برابری موارد مسمومیت با قارچ وحشی در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و همچنین از مسمومیت 53 نفر در ماه گذشته توسط قارچهای وحشی خبر داد. مصرف قارچ و 14 نفر در بیمارستان بستری شدند که تعدادی از آنها.
گفته می شود در فصل بهار با افزایش بارندگی، قارچ های زیادی در طبیعت رشد می کنند و ممکن است عده ای ناآگاهانه این قارچ ها را به عنوان قارچ های خوراکی مصرف کنند که در نهایت ممکن است منجر به مسمومیت های شدید و حتی مرگ شود.
اما سوالی که با انتشار این خبر به ذهن خیلی ها خطور می کند این است که چگونه قارچ های سمی را از غیرسمی در طبیعت تشخیص دهیم و آیا همه قارچ هایی که در طبیعت می رویند سمی هستند؟ ترهام بهزاد – مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در پاسخ می گوید: طبق بررسی های کارشناسان و کارشناسان مربوطه، قارچ های سمی از نظر خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ و … شباهت زیادی به قارچ های خوراکی دارند. بو. قوام و طعم بسیار جدی است. تشخیص قارچ های خوراکی از قارچ های سمی دشوار است و تنها توسط متخصصان و متخصصان قارچ شناسی و گیاه شناسی قابل دستیابی است.
بهزاد همچنین از مردم خواست از چیدن و مصرف خودسرانه قارچ های وحشی و گیاهان دارویی که انواع آن را نمی شناسند خودداری کنند.
وی همچنین اظهار داشت: بر اساس گزارش های دریافتی پادزهر سم قارچی وجود ندارد و قابل درمان نیست. بنابراین تنها راه ممکن برای جلوگیری از مضرات مصرف این نوع گیاهان و برداشت نکردن گیاهان ناشناخته این است که علاوه بر خسارت جانی، به اکوسیستم مرتع آسیب وارد کند، تنوع زیستی را از بین ببرد، منابع را از بین ببرد و آسیب های زیادی به فعلی وارد کند. نسل. بر نسل های آینده تأثیر می گذارد، باعث انقراض گونه ها و نابودی حیات می شود.
مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری تصریح کرد: مصرف قارچ توسط حیوانات و پرندگان به معنای سمی نبودن قارچ برای انسان نیست و حتی برخی از سموم در برابر حرارت مقاوم بوده و به خوبی آماده می شوند. . کبابی، آب پز، بخار پز و سرخ کردنی مواد سمی را از بین نمی برد و سم زدایی نمی کند. بنابراین توصیه می شود از چیدن و مصرف گیاهان و قارچ هایی که نمی شناسید خودداری کنید.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403021108200/%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%82%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D8%AF