اخبار

تولید / صادرات دستگاه پخت نان قابل حمل به 47 کشور

به گزارش گروه علم و آموزش مجله خبری کشاورزی به نقل از معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محمدرضا اسحق آبادی مدیرعامل یک شرکت دانش در خصوص تولیدات خود گفت: محصولات شرکت ما نان، شیرینی، مواد غذایی و ماشین آلات پخت و پز از سال 1370 در شرکت ما طراحی و تولید شده است که تا به امروز توانسته ایم محصولات خود را به 47 کشور جهان از جمله کانادا، آمریکا، استرالیا، ژاپن صادر کنیم. سنگاپور، اتحادیه اروپا و کشورهای عربی خلیج فارس.

وی ادامه داد: محصولی که برای آن مهر علمی گرفتیم دستگاه پخت نان قابل حمل است که نان را به صورت لایه ای و تونلی تولید می کند. با تولید این دستگاه توانستیم مصرف انرژی را تا 75 درصد کاهش دهیم. این میزان کاهش انرژی توسط شرکت بهینه سازی و گواهی پارک های علم و فناوری بررسی شده است و اکنون جزو شرکت هایی هستیم که برای صرفه جویی در گاز وارد بازار انرژی شده ایم.

اسحاق آبادی در خصوص بزرگترین یا مهم ترین دستاورد این گروه گفت: با توجه به اینکه از سال 1370 در زمینه کاهش انرژی و ارتقای کیفیت محصول تلاش زیادی کرده ایم، بزرگترین دستاورد گروه ما کاهش مصرف سوخت است. گروه نان سازی مشهد تولید کننده کم مصرف ترین دستگاه پخت نان می باشد. همچنین در راستای ارتقای کیفیت محصول و با تکیه بر دانش تیم تحقیق و توسعه گروه و با حمایتی که از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری انجام دادیم موفق به تولید و بومی سازی خمیر ترش شدیم و این امر از اهمیت قابل توجهی برخوردار است. تاثیر بر بهبود کیفیت محصولات

وی با اشاره به اینکه واحد تحقیق و توسعه این گروه پروژه های متعددی برای اجرای نان سنتی دارد، گفت: بیش از 150 نفر به صورت مستقیم در گروه ما مشغول به کار هستند و برای هزاران نفر به صورت غیر مستقیم فرصت شغلی ایجاد کرده ایم.

اسحاق آبادی در خصوص استفاده از محصولات خود در اربعین حسین (علیه السلام) افزود: در طول 13 سالی که مراسم اربعین هر ساله با شکوه بیشتری برگزار می شد، توانستیم به موکب ها خدمات رسانی کنیم. با تجهیز دستگاه های سیار پخت نان.

به گفته وی، این مجموعه بین پنج تا هشت دستگاه برای خطوط تولید به عنوان امانت برای موکب های ایران و عراق ارائه کرد. همچنین پس از اربعین و در دهه آخر صفر، موکب هایی با استفاده از تجهیزات این شرکت در مسیرهای منتهی به حرم امام رضا (علیه السلام) به زائران خدمت رسانی کردند.

اسحاق آبادی در خصوص استفاده از محصولات خود در مناطق کمتر اقبالی گفت: بادیه نشینان کشور از محصولات ما عملاً بستری کاملاً بهداشتی و ایمن برای نان عظیم، نیمه بزرگ و مسطح با برداشتن شعله از تنور ایجاد کرده ایم. . سینی پخت، ما توانستیم ضایعات نان را کاهش دهیم. نان را به صفر برسانید زیرا با برداشتن شعله حرارت به تدریج به لایه نان منتقل می شود و نان تولید شده دارای بافت مناسب و خواص تغذیه ای بالایی خواهد بود.

وی تصریح کرد: با استفاده از توان تیم تحقیق و توسعه توانستیم از آرد سبوس دار برای تولید نان مرغوب برای افرادی که توانایی تهیه غذای مناسب را ندارند استفاده کنیم. از طرفی مشتریان ما در سراسر کشور (حتی در مناطق مرزی) پراکنده هستند و از ماشین آلات ما برای تولید نان استفاده می کنند. ما در سال های 1383 تا 1386 پروژه ویژه ای برای استانداری های مرزی با شرکت تحسین داشتیم که با تحویل دستگاه به آنها صرفه جویی زیادی در مصرف گاز داشتیم.

اسحق آبادی در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش ارائه شده از سوی نمایندگان شرکت نفت منطقه به شرکت بهسازی، یک سوم قیمت دستگاه به صورت رایگان به مشتریان مرزی بازگردانده شد.

https://www.irna.ir/news/85589088/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DB%B4%DB%B7-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا