شرایط و ضوابط رستوران ها در ماه رمضان / استقرار بازرسان در مراکز ترافیکی شلوغ


رئیس اتحادیه رستورانها و چلوکبابهای تهران گفت: تنها برخی از رستورانهای دارای شرایط ویژه برای فعالیت در ماه مبارک رمضان و دارای مجوز از مدیریت ساختمان میتوانند با رعایت آداب ماه مبارک رمضان در طول روز فعالیت کنند. و در مورد بقیه رستوران ها باید بعد از افطار به فعالیت خود ادامه دهند.
حسن فهمیده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران در پاسخ به این سوال که شرایط و ضوابط رستوران ها در ماه رمضان و عید چگونه خواهد بود؟ وی گفت: رستوران هایی را که در محل اسکان مسافران نوروزی، راهروهای آنها و یا مکان های حساس مانند بیمارستان ها بودند، شناسایی و به اداره تسهیلات آوردیم تا در این ایام مجوز فعالیت آنها صادر شود.
وی افزود: رستوران ها از ابتدای ماه مبارک رمضان و در ایام عید نظارت خواهند شد. بازرسان اتحادیه برای رسیدگی به شکایات مسافران و شهروندان در مراکز پرتردد و مهم مستقر خواهند شد.
رئیس اتحادیه رستوران و چلوک باپ تهران افزود: شیفت رسیدگی به شکایات نیز در اتحادیه داریم. سامانه رسپن قابلیت ثبت شکایات به صورت الکترونیکی را نیز دارد.
وی تصریح کرد: تنها رستوران هایی که در ماه مبارک رمضان دارای شرایط ویژه فعالیت بوده و دارای مجوز از مدیریت موسسه باشند می توانند با رعایت شعائر ماه مبارک رمضان در طول روز فعالیت داشته باشند و بقیه رستوران ها نیز باید پس از پایان روز به فعالیت خود ادامه دهند. دوره تعلیق روزه داری.
فهمیده به قوانین و شرایط رستوران ها در ماه رمضان اشاره کرد و گفت: از جمله این قوانین پوشاندن کامل پنجره ها به گونه ای که فضای سالن از بیرون دیده نشود، رعایت حجاب و عفاف، جلوگیری از انتشار بوی نامطبوع است. ، و پذیرایی. غذاهای دودی، جلوگیری از تجمع مشتریان در خارج از اتحادیه، جلوگیری از تجمع پیک ها در خارج از اتحادیه، عدم انتشار تصاویر مواد غذایی در فضای مجازی، ممنوعیت استعمال و عرضه دخانیات، جلوگیری از استعمال دخانیات توسط پیک های خارج از اتحادیه، ممنوعیت روزه داری کارگران و کارگران در واحد و تامین مواد غذایی، و خارج از کیسه شفاف نیست.
وی گفت: تلاش می کنیم امور ماه مبارک رمضان را حفظ کنیم و از مسافران نوروزی به درستی پذیرایی کنیم.
فهمدا در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا کباب، مرغ کبابی، شلوخراش و … قیمت مصوب دارد؟ وی بیان کرد: تعیین قیمت مصوب در این بخش امکان پذیر نیست، زیرا قیمت مواد غذایی در هر رستوران با توجه به منطقه، هزینه عمومی و وزن غذا متفاوت است.
وی ادامه داد: قیمت ها بر اساس چارچوب مشخصی که از فرمول بهای تمام شده عمومی به اضافه بهای تمام شده مواد اولیه ضربدر 20 درصد سود به دست می آید، بررسی می شود و اگر رستوران ها از این فرمول پیروی کنند، لیست قیمت آنها تایید می شود.
رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران در پایان گفت: فهرست رستوران ها را رصد می کنیم تا از چارچوب مشخص شده خارج نشود.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1402122013921/%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%88-%D8%B6%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86