اخبار
صرفهجویی ۱۰ میلیون مترمکعبی آب با توسعه کشت چغندر پاییزه در کرمانشاه

کرمانشاه – مجله خبری کشاورزی – معاون پژوهش مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه گفت: طرح توسعه کشت چغندر قند پاییزه در مناطق گرمسیری استان موجب کاهش ۱۰ میلیون متر مکعبی آب و افزایش ۱۵ هزار تنی تولید شکر در کارخانههای قند استان میشود.
https://www.irna.ir/news/85461609/%D8%B5%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%DB%B1%DB%B0-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AA%D8%B1%D9%85%DA%A9%D8%B9%D8%A8%DB%8C-%D8%A2%D8%A8-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D8%AA-%DA%86%D8%BA%D9%86%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%AF%D8%B1